والدن (شومیز)

اتمام موجودیویژه
نوع جلد

قطع

تعداد صفحه

400

نويسنده

مترجم

سال انتشار

1402

نوبت چاپ

دهم

رده‌بندی دیویی

818/303

تخفیف خرید نقدی 15% تا 25% در مرحله آخر خرید و پیش از رفتن به صفحه بانک بر روی فاکتور شما اعمال خواهد شد.

۱,۲۵۵,۰۰۰ تومان

ناموجود

والدن درباره دوران تنهایی نویسنده در اطراف دریاچه والدن ماساچوست است. در این کتاب، که مشهور‌ترین اثر هنری دیوید ثورو به شمار می‌رود، او از ۲۶ ماه تنهایی خود می‌گوید که طی این مدت با حاصل دسترنج خود زندگی کرده و توضیح می‌دهد که چرا او زندگی ابتدایی در طبیعت را برگزیده و این امید را داشته که خود‌اندیشی در این دوران به او برای درک جامعه کمک کند.

کتاب در هجده فصل تنظیم شده است که هر کدام به موضوعی اختصاص دارد؛ بعضی مانند «مزرعۀ لوبیا»، «برکه‌ها»، «همسایگانی از وحوش» و عمدتاً توصیفی هستند و مابقی مانند «اقتصاد» و «قوانین متعالی‌تر» ساختاری بیانی و استدلالی دارند. هرچند که صدر تا ذیل مایه‌های اصلی کتاب در نظمی ممتد به رشته درآمده باشد، ‌این‌گونه هم نیست که این اثر چارچوب اصلی گزارشی که قرار بود باشد، یعنی گزارش تجربۀ تقریباً غیرمتعارف او از زندگی بی‌نهایت ساده، را حفظ نکند.

این کتاب با ترجمه سید علیرضا بهشتی شیرازی و از سوی نشر روزنه در دو چاپ (شومیز و گالینگور) ارائه شده است. برای مشاهده و خرید نسخه گالینگور این کتاب بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

والدن گالینگور

همچنین برای مطالعه مشروح سخنرانی دکتر مصطفی ملکیان در مورد کتاب والدن بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

سخنان دکتر ملکیان در مورد اندیشه‌های هنری دیوید ثورو

همچنین برای مطالعه صفحات نخست این کتاب بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

مطالعه صفحات ابتدایی کتاب

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “والدن (شومیز)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

Twitter Instagram
خانه
فروشگاه
حساب کاربری من
0 محصول سبد خرید
منو